Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over ZAZUMO? Controleer of deze vraag al eerder is gesteld. Antwoord niet gevonden? Stel je vraag direct via het formulier aan de rechterkant.Algemeen

 1. Wat is ZAZUMO en hoe werkt het?

  ZAZUMO is een community voor mensen die op zoek zijn naar een simpele oplossing om de beste deals van het moment te vinden. Meld je aan voor een gratis account en selecteer een categorie voor de deals die jij wenst te ontvangen. Je ontvangt vervolgens passende deals wanneer je je profiel bezoekt.

 2. Is ZAZUMO gratis te gebruiken?

  Absoluut!

  Onze services zijn en blijven geheel gratis.

 3. Waarom zou ik ZAZUMO gebruiken?

  ZAZUMO maakt het jou gemakkelijk om te profiteren van de laatste deals door actuele en passende deals op jouw profiel te tonen. Je hoeft niet langer zelf alle websites te bezoeken om interessante deals te vinden.

  Elke dag gaat ons team op zoek naar de meest interessante deals waarvan jij kan profiteren; of het nou voor een felbegeerde vakantie is of kortingen op games, gadgets of kleding.

  Jouw profiel zal altijd een overzicht bieden van de meest actuele en interessante deals.Deals

 1. In welke landen is ZAZUMO actief?

  Momenteel is ZAZUMO actief in het overgrote deel van Europa. Onze services zijn niet beschikbaar in enkele kleinere landen en landen met relatief weinig internetgebruikers.

  Landen waar ZAZUMO niet actief is: Kosovo, Montenegro, Moldavië, Estland, Letland en IJsland.

 2. Uit welke categorieën kan ik kiezen?

  ZAZUMO specialiseert zich in deals rondom Vakanties, Online Winkelen, Financieel, Energie, Games, Huisdieren, Electronica, Zakelijk, Software, Sieraden, Telecom en Dating.

 3. Hoe kan ik wijzigen welke deals ik wil ontvangen?

  Zodra je voor een categorie hebt gekozen voor de deals die je wenst te ontvangen, komen er meer opties beschikbaar in je account om jouw persoonlijke voorkeuren verder uit te breiden. Geef voor een vakantie bijvoorbeeld voorkeuren op met betrekking tot prijs- en comfortklasse.

  Wil je oude voorkeuren aanpassen? Dat kan door in te loggen en onderaan op 'Wijzig je voorkeuren' te klikken. Hier stel je eenvoudig nieuwe voorkeuren in.

 4. Kan ik contact opnemen voor hulp bij mijn voorkeuren?

  ZAZUMO wijst je een persoonlijke accountmanager toe. Je kan vanuit je profiel direct contact opnemen met je accountmanager wanneer je hulp nodig hebt.

 5. Waar vindt ZAZUMO al deze deals?

  ZAZUMO heeft een toegewijd team dat elke dag de online deals van zowel kleine als grote bedrijven in de gaten houdt. Zo wordt verzekerd dat de getoonde deals altijd actueel zijn. Ons team is altijd up-to-date over de laatste trends en de meest gewaardeerde deals per categorie.Account

 1. Hoe begin ik?

  Een account aanmaken op ZAZUMO is eenvoudig!

  Registreer je voor een gratis account en selecteer een categorie voor de deals die je wenst te ontvangen. Zodra je account is opgezet, is het mogelijk om nog specifieker aan te geven in welke deals jij geïnteresseerd bent, door bijvoorbeeld een prijsklasse in te stellen voor een vakantie. Deze voorkeuren kunnen ingesteld worden door in te loggen en onderaan de pagina naar 'Wijzig je voorkeuren' te gaan.

  Je ontvangt passende deals in je account op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis, afhankelijk van eigen voorkeur.

 2. Waarvoor worden mijn gegevens gebruikt?

  De informatie die je aan ZAZUMO verstrekt, wordt gebruikt om een gebruikersprofiel op te stellen zodat wij passende deals kunnen tonen op jouw profiel.

  Jouw informatie wordt niet zonder toestemming verkocht of gebruikt voor andere doeleinden.

 3. Hoe kan ik mijn account verwijderen?

  Log in op jouw account en scroll naar beneden. Klik vervolgens op 'Ik wil mijn account verwijderen' om je account permanent te verwijderen.

  We vinden het jammer dat je vertrekt. Heb je suggesties om ZAZUMO te verbeteren? Laat het ons weten!


Antwoord niet gevonden?

Stel hier direct een vraag.

questions@zazumo.com
zazumo


Verstuur direct een bericht

Hartelijk dank voor je bericht. We zullen binnen 1 werkdag reageren.