Over ZAZUMO

ZAZUMO bestaat uit een enthousiast team met het doel om alle actuele en interessante deals samen te brengen zodat onze gebruikers deze eenvoudig met elkaar kunnen vergelijken voor de beste deal. Geregistreerde gebruikers kunnen hun voorkeur geven voor deals uit twaalf verschillende categorieën.

Momenteel worden de services van ZAZUMO aangeboden in het grootste deel van Europa. Ons team houdt de deals in alle Europese landen in de gaten om zo een zo groot mogelijk aantal gebruikers te dienen. We zijn constant op zoek naar deals in de categorieën Financieel, Online Winkelen, Elektronica, Zakelijk, Software, Vakanties, Energie, Games, Telecom, Dating, Huisdieren en Sieraden.

De deals op ZAZUMO variëren van kortingen tot gratis extra's en services. Onze gebruikers krijgen alleen de deals te zien die bij hun gebruikersprofiel en voorkeuren passen.

Werken bij ZAZUMO

Bij ZAZUMO zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden om nog betere ervaringen voor onze gebruikers te kunnen realiseren. Bekijk onze open vacatures om te zien of jij ons momenteel kan helpen.


Wil je contact opnemen?

Hartelijk dank voor je bericht. We zullen binnen 1 werkdag reageren.


Veelgestelde vragen

 1. Wat is ZAZUMO en hoe werkt het?

  ZAZUMO is een community voor mensen die op zoek zijn naar een simpele oplossing om de beste deals van het moment te vinden. Meld je aan voor een gratis account en selecteer een categorie voor de deals die jij wenst te ontvangen. Je ontvangt vervolgens passende deals wanneer je je profiel bezoekt.

 2. Is ZAZUMO gratis te gebruiken?

  Absoluut!

  Onze services zijn en blijven geheel gratis.

 3. Waarom zou ik ZAZUMO gebruiken?

  ZAZUMO maakt het jou gemakkelijk om te profiteren van de laatste deals door actuele en passende deals op jouw profiel te tonen. Je hoeft niet langer zelf alle websites te bezoeken om interessante deals te vinden.

  Elke dag gaat ons team op zoek naar de meest interessante deals waarvan jij kan profiteren; of het nou voor een felbegeerde vakantie is of kortingen op games, gadgets of kleding.

  Jouw profiel zal altijd een overzicht bieden van de meest actuele en interessante deals.

Alle veelgestelde vragen bekijken